25-05-12

Sanne 48 jaar uit Katwijk wil vreemd gaan met een man die haar erotisch masseert

Eens even kijken of dit hier iets voor me is. Voordeel: ik kan van te voren aangeven wat ik zoek. En dat is: fijn intiem contact met een goedverzorgde man die nog weet hoe hij een vrouw moet behagen in bed. Een echte heer dus, daar heb ik nu eenmaal een zwak voor. Maar vraag me af of ze nog wel bestaan ?! Ik kom ze in het dagelijkse leven te weinig tegen namelijk. Ik hou van een lang voorspel, intimiteit, knuffelen, zoenen, bad, wijntje, massage. Kortom ik neem er graag de tijd voor en verwacht dit ook van de ander. Vind jij dit helemaal niets verdoe mijn tijd niet en reageer dan ook niet! Maar spreekt dit je aan zie ik je serieuze reactie graag tegemoet.

Over jou:
Vooralsnog ben ik niet op zoek naar een vaste relatie. Wel een gezellige eerste vrijblijvende date waarbij we elkaar wat beter leren kennen en ontdekken of we elkaar leuk genoeg vinden voor nadere inspectie.

sanne.jpg

12:21 Gepost door nancy4ever - | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vreemd gaan, sanne, katwijk, overspel, sexdate, erotisch masseren, massage |

Commentaren

Hoi Sanne,

Ben gek op masseren, lekker lang genieten en veel geven. Lijkt dus of we een match hebben. Als ik nu de wijn meeneem, massageolie en een goed humeur..lijkt je dat wat?

Liefs,

Ben

Gepost door: Geilehanden | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.