04-09-12

Geile seksdate met de lekkere 39 jarige ervaren Bekkie uit Overijssel

Hey leuke lekker spannende geile stoute man die nu dit leest.
Wat een eer dat je mij hebt uitgekozen uit al die vrouwen.
Nu ben je natuurlijk nog aan het lezen en nou moet ik alles uit de kast trekken om ervoor te zorgen dat ik ook een berichtje van je krijg.
Nou mijn kleding heb ik op de foto al voor je uitgetrokken dus dat is 1
Maar nu...
wat ik zoek? gewoon een leuke, lieve, gezellige, spontane, goed uitziende man waarmee ik een hoop lol en pleziertjes mee kan beleven.
Ik vindt het altijd al erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maar dit geeft natuurlijk wel het extra beetje spanning.
Nog nooit eerder heb ik mijzelf op een sex dating pagina geplaatst dus ik ben erg benieuwd wat het me brengen zal.
Ik ben zeker niet opzoek naar vieze mannetje, maar gewoon mannen die net zoals mij het leuk vinden om in goed gezelschap wat leuks te gaan doen, en daarna eventueel lekker met elkaar iets kunnen gaan doen ;-)
Ik vindt het zelf overdreven om nu al te zeggen dat dat zeker zal gaan gebeuren, want als het niet klikt, dan klikt het niet, en dat zal ik je ook zeker zeggen hoor.
Niet gemeen hoor, want dat ben ik helemaal niet. Wel ben ik heel eerlijk. Soms kan dit wel wat hard zijn of bot, maar ik heb een hekel aan leugenaars, dus daar doe ik zelf zeker niet aan mij.
Ik zal in ieder geval niet de waan geven dat wij sex gaan hebben als mijn gevoel zegt dat dat niet zal gaan gebeuren, dus eindelijk tref je een vrouw die je zeker weten niet aan het lijntje houdt.
Voor spanning en sensatie moet je zeker bij mij zijn. Zowel op sex gebied als in het dagelijks leven ga ik geen avontuur uit de weg. Deze dus ook niet, en ik ben dan ook zo ontzettend benieuwd wie het toch aandurft om mij een bericht te sturen.
Als jij nu deze zin leest ben je aan het einde gekomen van mijn oproepje, dus hup hup ik heb je aandacht weten vast te houden, stuur me dan ook even een bericht Kussssss

14380372504f0aa2a583db56.46234725.jpg

Commentaren

Wil vandaag nog sexen met je ! Stuur me een mailtje !

Gepost door: Kevin | 05-09-12

Reageren op dit commentaar

denbaey@hotmail.com. ;)

Gepost door: Kevin | 05-09-12

je hebt men aandacht de hele tijd weten vasthouden ... ;) en ik moet zeggen, die foto ziet er meer dan de moeite uit... ben 27-jarige jongeman ;)en zou met plezier iets leuk met jou gaan doen, om daarna nog leukere dingen te doen als het klikt ... ;) interesse ? laat maar weten ;)

Gepost door: freek | 08-09-12

Reageren op dit commentaar

heb je dit weekend nog tijd om vremd te gaan ?

Gepost door: Koen | 08-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.