20-12-12

De lekker geile Milf43 uit Groningen is op zoek naar een heerlijke man voor geile ongeremde sex.

Haiiii. Ik ben Milf43, op het eerste gezicht misschien een heel onschuldig vrouwtje maar neem van mij aan dat schijn bedriegt, ik ben namelijk best een wilde.

Ik hou van geile spelletjes, het gebruik van speeltjes, diverse standjes, gewoon heerlijke soms wat ruige sex, en ik wil openlijk genieten, dus ik bedoel dat ik niet hou van stille genieters!. Ik wil horen als je het lekker vindt. Ik wil je horen kreunen als je eindelijk klaar komt, en ik vind het heerlijk als je soms geile dingen tegen me zegt of fluisterd!

Ik ben een vrouw die heel open is, en ik wil je dan ook graag beter leren kennen. Als ik het gevoel heb of krijg dat ik denk uhm nee dat is het gewoon niet dan zal ik dat zeker tegen je zeggen. Het is voor mij heel belangrijk dat ondanks dat het alleen om de sex gaat we wel heel eerlijk tegen elkaar kunnen zijn.
Ook in wat we wel en niet willen en het is voor mij ook belangrijk dat we elkaars grens absoluut niet over gaan.

Ik hoop niet dat ik nu al te bitcherig op je over kom, want dat ben ik helemaal niet hoor!! Ik vindt het alleen heel belangrijk om eerlijk te zijn over alles, en dat kan je misschien alleen maar waarderen, want niet iedereen is altijd zo eerlijk!
Ik hoop dat je toch alles hebt gelezen van  me en je interesse er nog steeds is. Ik zal je laten zien dat mijn lieve kant er echt wel is hoor!!

Milf43,

De commentaren zijn gesloten.